Hej!
Mitt namn är Erik Elvmarker. Jag arbetar som fotograf i mitt eget företag, Elvmarkers Fotografi.
Redan från ung ålder hade jag ett intresse för design och formgivning. Personligen tror jag att det började vid två års ålder när jag började bygga LEGO och på så sätt kunde uttrycka min kreativitet och fantasi.
När jag kom upp i tonåren fick jag min första kamera, en GoPro, i födelsedagspresent! Detta blev min följeslagare var jag än var. Tiden gick och jag började gymnasiet, där fick jag möjlighet att fördjupa mig i design, digitala medier, ny teknik och mycket mer!
Efter min student viste jag ganska snabbt att jag ville starta något på egen hand. Så jag bestämde mig för att fördjupa mig i drönare och starta mitt egna företag! Det tog mig ungefär ett halvt år innan jag märkte var den största marknaden var, det var inom fastigheter och arkitekturfotografering. Jag utvecklade mitt företag och kan idag erbjuda interiör- och exteriörfotografering, drönarfotografering, 360 graders bilder från mark och luft, 3D modeller, kortfilmer och mycket mer.
Idag arbetar jag med ny och modern utrustning från stora företag som Canon, Lumix, DJI, GoPro, Matterport, Apple, Wacom, Lacie, Adobe och mycket mer.
Sedan starten hösten 2017 har jag provat på de flesta områdena inom fotografyrket. Du kan se ett urval under sidan, Arbeten.
Idag är jag en del av ”Svenska fotografers förbund” och godkänd Gesäll av Sveriges Hantverksråd inom fotografyrket. Du kan se min profil på Svenska fotografers förbund här.
Back to Top