Något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är det ideella föreningslivet samt barn och ungdomars rätt till idrott. 
När jag var i unga tonåren började jag friidrott vilket förändrade mitt liv. Jag fick bli en del av en gemenskap samtidigt som jag genom fysiskt aktivitet skapade ett självförtroende som gjort att jag vågar gå min egna väg genom livet. 
Jag började i friidrottsföreningen Istrums SK Friidrott omkring 2010-talet och har sedan dess aktiverat mig på flera sätt i föreningen utöver att vara aktiv och tävlande. Jag har bland annat varit ungdoms representant, suttit med i styrelsen, varit tävlingsledare men också tränare. 
Efter att ha startat upp min firma har jag genom den kunnat dokumenterat tävlingar samt skapat marknadsmaterial till föreningen. 

Istrums SK Friidrott arrangerar tävling på Sparbanken Arena Skara

2016-06-18, Erik springer stadsloppet i Skara
2016-06-18, Erik springer stadsloppet i Skara
Istrums SK klubbstuga
Istrums SK klubbstuga
Sparbanken Arena Skara
Sparbanken Arena Skara
Istrum SK flagga
Istrum SK flagga
2018, SkaraRacet
2018, SkaraRacet
Innan Corona Covid-19 och pandemin spred sig var jag även med i styrelsen Lidköping Mot Cancer och involverad i Sveriges största Spin Of Hope! 
Tillsammans med ett fantastiskt team byggde vi ideellt upp ett evenemang som kan ha varit VÄRLDENS största spinning-evenemang med förmån till Barn Cancerfonden. Totalt lyckades evenemanget samla in över 1 000 000 kr flera år!
Utöver min medverkan i styrelsen dokumenterade jag evenemangen genom mitt företag med foto och film. Här är bland annat en 60 sekunders lång film som visar 2019års upplaga.
Inför 2020 slog vi på stora trumman och skulle arrangerar evenemanget i Sparbanken Arena Lidköping men stoppades tyvärr av pandemin. 

Spin of hope 2019 i Lidköping

Medverkande arrangörer på scen
Medverkande arrangörer på scen
Paus byte
Paus byte
Fullt ös!
Fullt ös!
Spin of Hope balong
Spin of Hope balong
Världens största spining evenemnag?
Världens största spining evenemnag?
Elvmarkers fotografi sponsring
Elvmarkers fotografi sponsring
Utöver intresset för det ideella föreningslivet är entreprenörsskap något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Mitt intresse i start-ups och ungas driv in i företagsvärlden är verkligen inspirerande så här försöker jag involvera mig i olika projekt! Jag har blandandet varit UF rådgivare till två duktiga UF Företag, varit delaktig i diverse start-ups projekt som både rådgivare men också operativt arbetat. 
En annan ärofylld sak i mitt yrke är att jag genom studiebesök och nätverksträffar fått inspirera ungdommar till fotografyrket. 

Science Park Skövde

Ett framtida projekt jag skulle vilja få vara med på vore att med foto eller film dokumentera ett internationellt välgörenhetsarbete. Exempelvis ett skolbygge i ett utsatt land eller liknande. Vet du om något är du välkommen att höra av dig! 
Back to Top